Aktualno

PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
20.06.2022 12:51
RADEČE
Ob 12.53 sta na cesti v Obrežju, občina Radeče, trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci PGD Sevnica in PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili ukleščenega voznika iz vozila, nevtralizirali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja, odstranili vozili iz cestišča in pomagali reševalcem ter policiji. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v SB Celje.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Delovne nesreče
13.06.2022 18:29
SEVNICA
Ob 18.29 se je na Ledini, občina Sevnica, pri premiku traktorja poškodoval občan. Gasilci PGD Sevnica so kraj zavarovali, odklopili akumulator in nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Sevnica so občana na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Sevnica.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Letni tabor ekipe za vrvno tehniko PGD Sevnica

Del naše ekipe za reševanje z vrvno tehniko, se te dni nahaja v okolici Kranjske Gore in Planice, kjer se usposabljajo in vadijo tehnike reševanja na težko dostopnih terenih, prav tako pa nabirajo fizično kondicijo na feratah in pohodih!
Zahvaljujemo se Planinskemu društvu Lisca Sevnica za uporabo planinskega zavetišča na Slatni! 👍
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
09.06.2022 7:30
SEVNICA
Ob 7.30 sta na regionalni cesti v Sevnici trčila tovorno in kombinirano vozilo. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Sevnica so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Požari v nestanovanjskih stavbah
07.06.2022 20:17
SEVNICA
Ob 20.17 je v kraju Svinjsko, občina Sevnica, zaradi udara strele zagorelo gospodarsko poslopje. Požar so pogasili gasilci PGD Veliki Cirnik, Šentjanž, Tržišče, Sevnica in Boštanj.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
07.06.2022 11:49
SEVNICA

Ob 11.49 sta na cestnem odseku Impoljca - Brestanica pri HE Blanca, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Poškodovana je ena oseba. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč avtovleki in policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.