Aktualno

PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
05.06.2023 18:46
SEVNICA

Ob 18.46 je v Zabukovju, občina Sevnica, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj, nevtralizirali iztekle tekočine, izvlekli vozilo in nudili pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev. Slednji so ju odpeljali v SB Brežice.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
03.06.2023 10:43
SEVNICA

Ob 10.43 sta v kraju Arto, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili začetni požar na vozilu, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila, odklopili baterije, z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine, nudili pomoč policiji, vlečni službi, cestni službi in pomagali reševalcem pri prenosu osebe do helikopterja ter zavarovali kraj pristanka helikopterja. Reševalci NMP Sevnica so eno poškodovano osebo prepeljali v SB Brežice, eno osebo pa je helikopter slovenske vojske z ekipo HNMP prepeljal v SB Celje.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Video posnetek izvoza GVC-1 in GVC-2 na današnjo vajo v Podvrhu ! 🚒🚒
PGD Sevnica
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Danes smo sodelovali na vaji gašenja in reševanja, v 4. sektorju GZ Sevnica, v organizaciji PGD Trnovec!👍
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
28.05.2023 1:39
SEVNICA

Ob 1.39 je v Sevnici, v smeri proti Gornjem Brezovem, na nivojskem prehodu osebno vozilo obtičalo na železniških tirih. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine in s pomočjo vitla vozilo izvlekli na cestišče in ga odstranili na ustrezen prostor. Železniški promet je bil zaradi nesreče nekaj časa ustavljen. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.