Aktualno

PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče z nevarnimi in drugimi snovmi v naravi, prometu
27.01.2023 15:11
SEVNICA

Ob 15.12 so v naselju Gornje Brezovo, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica nevtralizirali oljni madež na parkirnem prostoru ter cesti v dolžni približno 200 metrov.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
26.01.2023 18:17
SEVNICA
Ob 18.17 je pri Orehovem, občina Sevnica, osebno vozilo zdrsnilo z vozišča, trčilo v zaščitno ogrado, večkrat prevrnilo in pristalo na kolesih ob železniški progi. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom izvlekli vozilo nazaj na vozišče, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, z vpojnimi sredstvi posuli po razlitih motornih tekočinah ter nudili pomoč delavcem vlečne službe in policiji pri usmerjanju prometa. V prometni nesreči ni bilo poškodovanih oseb.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Gasilska mladina PGD Sevnica se je danes odpravila na sankanje na zasneženo Lisco !
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Danes smo na prodajnem mestu PETROL BS Sevnica, Suzana Lipar sp., prejeli vrednostni bon za nakup opreme, za katerega se družbi Petrol in šefici BS Petrol Sevnica najlepše zahvaljujemo!!
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Požari v naravi oziroma na prostem
15.01.2023 16:14
SEVNICA

Ob 16.14 je v naselju Blanca, občina Sevnica, zagorelo v naravi. Gasilci PGD Blanca in PGD Sevnica so manjši požar pogasili.
PGD Sevnica
PGD Sevnica
Nesreče v cestnem prometu
09.01.2023 13:15
SEVNICA
Ob 13.15 je v bližini naselja Šmarčna, občina Sevnica, pri vzvratni vožnji tovorno vozilo s prikolico zdrsnilo z vozišča v obcestni jarek. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli po vozišču izteklem pogonskem gorivu, nudili pomoč policiji in delavcem avtovleke pri izvleki vozila nazaj na vozišče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.